Spalati orezul arborio cu jumatate de pumn de sare, in 3 transe de apa; Lasati-l la scurs; Taiati salota cubulete si sotati-o in unt si ulei de masline, impreuna cu orezul, la foc potrivit; Cand atat orezul cat si salota au devenit translucide, stingeti cu vinul alb si lasati sa se reduca; Adaugati stock-ul de legume treptat, amestecand usor, fara sa spargeti boabele de orez; Scoateti miezul dovleceilor (acolo se retine foarte multa apa) si taiati-i cuburi; Dupa cca 10 min, adaugati dovleceii si condimentati cu sare, piper si cimbru; Adaugati mai apoi si frunzele de spanac pe care le rupeti in prealabil daca sunt prea mari; Dati focul mai mic si puneti capacul, amestecand usor la cateva minute; Cand orezul este usor aldente opriti focul si radeti parmezan pe deasupra; Serviti cat este cald; Pofta buna !Spalati orezul arborio cu jumatate de pumn de sare, in 3 transe de apa; Lasati-l la scurs; Taiati salota cubulete si sotati-o in unt si ulei de masline, impreuna cu orezul, la foc potrivit; Cand atat orezul cat si salota au devenit translucide, stingeti cu vinul alb si lasati sa se reduca; Adaugati stock-ul de legume treptat, amestecand usor, fara sa spargeti boabele de orez; Scoateti miezul dovleceilor (acolo se retine foarte multa apa) si taiati-i cuburi; Dupa cca 10 min, adaugati dovleceii si condimentati cu sare, piper si cimbru; Adaugati mai apoi si frunzele de spanac pe care le rupeti in prealabil daca sunt prea mari; Dati focul mai mic si puneti capacul, amestecand usor la cateva minute; Cand orezul este usor aldente opriti focul si radeti parmezan pe deasupra; Serviti cat este cald; Pofta buna !