Introduceti toate ingredientele de sos de pizza intr-un blender si blendati pana obtineti o pasta omogena; Puneti-o pe plita la foc mediu si lasati-o sa scada; Lasati sosul la racit; Dizolvati drojdia in apa calduta si zahar; Puneti faina intr-un bol si peste aceasta adaugati drojdia dizolvata in apa; Amestecati bine; Adaugati apoi sarea si uleiul si incepeti sa framantanti; Lasati la cald cca 30-40 min, si apoi la rece peste noapte; Amestecati malaiul cu grisul; Ungeti o tava rotunda pentru pizza (cu gauri preferabil) cu ulei si tapetati-o cu amestecul de malai si gris; Presarati putina faina pe aluat si pe sucitor si intindeti-l de cca 5 mm grosime, in forma tavii in care doriti sa il puneti; Puneti sos de rosii pe deasupra, mozzarella rasa sau taiata cubulete mici, busuioc si masline Kalamata; Incingeti cuptorul la 200-210 grade Celsius si introduceti pizza inauntru; Scoateti-o atunci cand s-a rumenit si s-a patruns perfect; Pofta buna !Introduceti toate ingredientele de sos de pizza intr-un blender si blendati pana obtineti o pasta omogena; Puneti-o pe plita la foc mediu si lasati-o sa scada; Lasati sosul la racit; Dizolvati drojdia in apa calduta si zahar; Puneti faina intr-un bol si peste aceasta adaugati drojdia dizolvata in apa; Amestecati bine; Adaugati apoi sarea si uleiul si incepeti sa framantanti; Lasati la cald cca 30-40 min, si apoi la rece peste noapte; Amestecati malaiul cu grisul; Ungeti o tava rotunda pentru pizza (cu gauri preferabil) cu ulei si tapetati-o cu amestecul de malai si gris; Presarati putina faina pe aluat si pe sucitor si intindeti-l de cca 5 mm grosime, in forma tavii in care doriti sa il puneti; Puneti sos de rosii pe deasupra, mozzarella rasa sau taiata cubulete mici, busuioc si masline Kalamata; Incingeti cuptorul la 200-210 grade Celsius si introduceti pizza inauntru; Scoateti-o atunci cand s-a rumenit si s-a patruns perfect; Pofta buna !