Incredibil dar adevarat.

Uite asa ne ispitim unii pe altii si mai cu o gluma,mai cu o informatie utila, se inmultesc si retetele noastre.

Uite asa am ajuns si eu la 200 de retete,sper sa nu ajung si cu kilogramele tot acolo tot bucatarind.

Pentru reteta aceasta m-au inspirat Povestile culinare ale Liei.

O reteta pe cat de simpla pe atat de delicioasa,tocmai buna de servit intr-o Duminica mohorata de toamna.

Eu va doresc insa sa va fie bine si frumos oriunde v-ati afla.

Se coace ardeiul kapia,se decojeste,se desareaza si se pune putin ulei deasupra.

Pieptul de pui se taie felii si se bate cu ciocanul de snitele,dupa ce in prealabil l-am pus intre doua bucati de folie.

Vom putea astfel sa-l intindem frumos fara a se rupe.

Condimentam carnea.

Fierbem morcovii si ii taiem fasii sau putem sa-i lasam intregi daca sunt mai mici.

Incercam sa evit folosirea foliei de aluminiu pentru prajit,asa ca Lia mi-a dat solutia potrivita,folosirea hartiei de copt in locul foliei de aluminiu.

Hartia de copt se uda si se stoarce,va deveni astfel mai maleabila si va crea si un abur in interiorul ei,numai bun pentru carnita.

Pe hartia de copt presaram putin susan(eu am pus si un strop de ulei,ca sa fiu sigura ca nu se lipeste carnea,nu s-a lipit decat unde a iesit putin cascaval) asezam pieptul de pui,iar deasupra felii de cascaval,sunca,morcovi si ardei copt.

Mai adaugam si cate o crenguta de rozmarin in fiecare pachetel.

Infasuram cu ajutorul hartiei,strangem bine la capete si legam cu sfoara.

Asezam rulourile astfel obtinute intr-o tava in care am pus de asemenea hartie de copt.

Lasam la cuptor aproximativ 40 de minute.

Desfacem un pachetel sa vedem daca carnea este bine facuta.

O idee foarte buna de aperitiv rece sau poate fi servita alaturi de o garnitura,ca fel de baza.

Eu am preferat-o alaturi de o garnitura de orez cu salata de sfecla rosie.

Mmmmmm ce de culori in farfurie.

Pofta buna !!!!!!!!