am vazut reteta in revista Ioana din 2008....de atunci ma tot uit la ea :))) am modificat cantitatile pe ici pe colo,faina era prea multa,visinele la fel,crema prea putina...daca tot e ziua Inei...ii urrez si aici la multi ani....

Punem visinele intr-o sita,la scurs.

Margarina o batem cu zaharul si un praf de sare,pana se albeste compozitia.

Inglobam pe rand ouale,apoi laptele,apoi faina amestecata cu praful de copt.

Amestecam foarte bine.

Tapetam o tava pentru copt cu hartie de copt si punem in ea jumatate din compozitia pregatita.

In restul de aluat punem cacaoa si esenta de rom si punem peste aluatul alb.

Asezam deasupra visinele si dam la cuptor in jur de o ora sau mai putin,pana este copt blatul.

Lasam sa se raceasca in tava,apoi dam jos hartia de copt de pe fundul blatului.

Dizolvam praful de budinca in 150ml lapte,punem zaharul iar restul de lapte il punem pe foc.

Cand incepe sa fiarba,adaugam compozitia cu budinaca si lasam pana se ingroasa.

Oprim focul si adaugam untul sau margarina pentru prajituri si omogenizam bine.

Turnam budinca peste blat si nivelam.

Topim ciocolata,adaugam frisca si amestecam bine.

Repartizam glazura neuniform pe blat.

Dam la rece cateva ore.(eu am taiat imediat:))) )margarina pentru blat o lasam la temperatura camerei cateva ore,sa se inmoaie bine