Ceapa se curata, se taie marunt si se pune la calit in ulei si apa. Se adauga carnea tocata, se asezoneaza de sare, boia si piper si se lasa la foc mic pentru cca. 20 minute pana se evapora tot lichidul. Cand s/a racit se adauga ouale si se amesteca bine. Fileurile de pui se bat usor,se sareaza si pe fiecare bucata se aseaza cate un pic de umplutura de carne. Se ruleaza usor si se prinde fiecare file cu cate o scobitoare. Rulourile se pun intr/un vas termorezistent, se introduce vasul la cuptor pentru cca. 15 minute neacoperit pentru a se rumeni rulourile. Intre timp se prepara sosul, astfel:smantana se amesteca cu apa, amidonul si mirodeniile, se aduce la punctul de fierbere si apoi se rastoarna peste rulouri. Se mai lasa la cuptor ptr cca. 30 de minute. Rulorile se servesc alaturi de galuste de cartofi, cartofi natur, orez sau paste. Pofta buna!