este un tort foarte frumos gustos si aspectosBlat: se separa albusurile de galbenusuri. Se freaca galbenusuriile cu uleiul si sarea pana obtinem o maioneza. Albusurile se bat spuma tare, se adauga zaharul si se mai bat putin, apoi se toarna galbenusuriile peste albusuri se amesteca usor. Se adauga faina si zaharul vanilat. Compozitia se toarna in tava de la cuptor tapetata cu hartie de copt. Se coace aproximativ 25 - 30 minuteCrema: se topeste ciocolata,se amesteca cu mascarpone si se lasa sa se raceasca putin.(se poate face orice crema doriti)Cand este gata blatul se scoate din cuptor si se lasa la racitSe decupeaza o foaie de hartie in forma de brad, se pune peste blat si se taie dupa hartieSe taie blatul in 2-3 pe orizontala, fiecare blat se insiropeaza cu un sirop facut din apa si esenta de mar coptPeste fiecare blat se pune un strat de crema, iar la sfarsit tot tortul se imbraca in crema de ciocolataPe deasupra se face conturul cu stelute decorative (bomboane in forma de stelute)