Foi: Se caramelizeaza zaharul apoi se pune mierea, laptele, untul si cele 2 oua batute ca pt papara, toate se pun pe baie de abur pana se dizolva zaharul caramelizat apoi se pune faina pe rand, cand devine mai greu de mestecat cu lingura de lemn se pune pe masa si se framanta putin acolo (daca mai este nevoie mai puteti pune putina faina). Eu am impartit acest aluat in 6 si am copt foile pe dosul tavii. Crema: Glazura alba: 2 albusuri se bat cu 200g zahar pudra pe baie de abur apoi se intinde pe prajitura Glazura de ciocolata: 2 linguri cacao, 1 lingurita unt, 2 linguri zahar pudra, cateva linguri de apa clocotita (4-5). Apoi se pune cate un punctulet de ciocolata (destul de dese), se ia un cutit si se fac linii pe o diagonala apoi pe cealalta.

Foi: Se caramelizeaza zaharul apoi se pune mierea, laptele, untul si cele 2 oua batute ca pt papara, toate se pun pe baie de abur pana se dizolva zaharul caramelizat apoi se pune faina pe rand, cand devine mai greu de mestecat cu lingura de lemn se pune pe masa si se framanta putin acolo (daca mai este nevoie mai puteti pune putina faina). Eu am impartit acest aluat in 6 si am copt foile pe dosul tavii. Crema: Glazura alba: 2 albusuri se bat cu 200g zahar pudra pe baie de abur apoi se intinde pe prajitura Glazura de ciocolata: 2 linguri cacao, 1 lingurita unt, 2 linguri zahar pudra, cateva linguri de apa clocotita (4-5). Apoi se pune cate un punctulet de ciocolata (destul de dese), se ia un cutit si se fac linii pe o diagonala apoi pe cealalta.