Pentru bomboanele cu biscuiti am folosit reteta de Salam de biscuiti,iar reteta de bomboanele cu nuca de cocos(Raffaello) am luat-o de pe site-ul mycookinglife,si vreau sa multumesc pentru ca au iesit foarte bune!Bomboane din biscuiti:Jumatate din biscuiti se sfarma fin cu sucitoarea,iar cealalta jumatate se rupe in bucatele mai mici.

Intr-un ibric se pune laptele si zaharul si lasam putin la fiert.

Dupa ce s-a topit zaharul se adauga cacaoa si untul si amestecam pana cand acesta se topeste.

Dupa ce a fiert se ia de pe foc si se adauga esenta de rom.

Turnam siropul peste biscuiti(putin cate putin,s-ar putea sa nu avem nevoie de tot siropul)si amestecam pana se leaga compozitia.

Se formeza bilute,punand cate o visina in mijloc si se tavalesc prin nuca de cocos.

Bomboane cu nuca de cocos(Raffaello):Intr-un caston se pune laptele praf,zaharul pudra,nuca de cocos si untul.

Se amesteca toate apoi se adauga smantana si se omogenizeaza.

Ne rezulta o compozitie moale pe care o punem in frigider pentru jumatate de ora.

Dupa ce s-au intarit cat trebuie se modeleaza in forma rotunda punand cate o aluna in mijloc si se tavalesc prin nuca de cocos amestecata cu foaia de napolitana maruntita.

Din compozitia de biscuiti rezulta 32 de bilute,iar din compozitia de raffaello rezulta 16 bilute.