Se amesteca faina cu praful de copt, cu zaharul si cu un praf de sare. Se adauga oul si uleiul. Se omogenizeaza si se toarna putin cate putin laptele. Se obtine un aluat asemanator celui de chec. Se adauga fulgii de ciocolata si zmeura, amestecand usor. Se ung formele de copt cu putin ulei si adaugam 2-3 lingurite din compozitie (in functie de marimea formelor). Le punem la copt (in cuptorul preincalzit) pentru 20-30 de minute la 160 de grade. Cat timp briosele se afla in cuptor, pregatim crema de ciocolata. Topim untul si ciocolata intr-un vas, la foc mic, adaugam semintele de vanilie, amestecand continuu pana ce se topesc complet. Mixam frisca si adaugam cateva picaturi cu suc de lamaie pentru a se intari, dupa care adaugam ciocolata topita. pastram crema la rece timp de 30 de minute, dupa care ornam briosele si adaugam zmeura.

Se amesteca faina cu praful de copt, cu zaharul si cu un praf de sare. Se adauga oul si uleiul. Se omogenizeaza si se toarna putin cate putin laptele. Se obtine un aluat asemanator celui de chec. Se adauga fulgii de ciocolata si zmeura, amestecand usor. Se ung formele de copt cu putin ulei si adaugam 2-3 lingurite din compozitie (in functie de marimea formelor). Le punem la copt (in cuptorul preincalzit) pentru 20-30 de minute la 160 de grade. Cat timp briosele se afla in cuptor, pregatim crema de ciocolata. Topim untul si ciocolata intr-un vas, la foc mic, adaugam semintele de vanilie, amestecand continuu pana ce se topesc complet. Mixam frisca si adaugam cateva picaturi cu suc de lamaie pentru a se intari, dupa care adaugam ciocolata topita. pastram crema la rece timp de 30 de minute, dupa care ornam briosele si adaugam zmeura.