O prajitura cu un stadiu de pregatire mediu,aspectuoasa si delicioasa.

Blatul se prepara astfelGalbenusurile se separa de albusuri iar albusurile se bat spuma cu zaharul pana devin ca o bezea.

Treptat se adauga galbenusurile,se amesteca de jos in sus incet si se adauga treptat faina cernuta si amestecata cu praful de copt.

Se amesteca pana la incorporarea fainei.

Compozitia astfel rezultata se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se da la foc potrivit pentru 40 minute.

Se scoate blatul si se lasa la racit.

Crema:Branza de vaci se mixeaza cu zaharul pudra si cu zaharul vanilat dupa care se adauga stafidele si gelatina pregatita conform instructiunilor de pe plic(se lasa la inmuiat in apa rece dupa care se pune pe baie de aburi pana incepe gelatina sa se topeasca).

Se pun capsunile taiate pe jumatatate,se amesteca cu o lingura si se da la rece pentru 20 minute.

SiropulApa se pune la fiert cu zaharul si cand a dat in clocot se opreste si se da la rece iar cand s-a racit se adauga esenta de vanilie.

Decorul Foile de Tort Gelee se prepara conform instructiunilor de pe plic dar abia dupa ce prajitura este aproape de final.

Capsunile si ciresele se taie pe jumatate.

Asamblare:Blatul se insiropeaza cu siropul de vanilie, se adauga crema,se finiseaza cu un cutit cu lama lata iar peste crema ca si decor se aseaza jumatati de capsuni si cirese.

Se toarna Tort Gelee si se da la rece pentru 20 minute.

Este foarte important ca gelatina sa nu fiarba pentru ca isi pierde din proprietati iar crema nu se va intari. Atat blatul cat si siropul trebuie sa fie reci Tort Gelee se toarna foarte repede pe intreaga suprafata deoarece se va intari imediat pe suprafata unde a fost turnat .