Detalii Pandispan cu Fulgi de Ciocolata
Se bat ouale intregi cu un praf de sare, apoi se adauga treptat zaharul si se mixeaza pana ce compozitia isi tripleaza volumul. Se adauga uleiul si esenta, iar apoi se incorporeaza si faina impreuna cu fulgii de ciocolata amestecand cu ajutorul unei spatule de silicon cu miscari circulare de jos in sus. Intr-un castronel luam 3-4 linguri de compozitie si o amestecam cu 1 lingura de cacao si adaugam si esenta de rom. Tapetam o tava cu hartie de copt si turnam alternand compozitia simpla cu compozitia cu cacao. La final deasupra presaram fulgi de ciocolata. Dam la cuptorul preincins la 160 grade pentru 40 minute.
Se bat ouale intregi cu un praf de sare, apoi se adauga treptat zaharul si se mixeaza pana ce compozitia isi tripleaza volumul. Se adauga uleiul si esenta, iar apoi se incorporeaza si faina impreuna cu fulgii de ciocolata amestecand cu ajutorul unei spatule de silicon cu miscari circulare de jos in sus. Intr-un castronel luam 3-4 linguri de compozitie si o amestecam cu 1 lingura de cacao si adaugam si esenta de rom. Tapetam o tava cu hartie de copt si turnam alternand compozitia simpla cu compozitia cu cacao. La final deasupra presaram fulgi de ciocolata. Dam la cuptorul preincins la 160 grade pentru 40 minute.