Prepar aluatul 2 - amestec ingredientele si intind pe o hartie de copt,intr o tava de copt,apoi trasez linii si pun in congelator.

Prepar aluatul 1 - mixez ouale cu zahar pana isi dubleaza volumul,incorporez treptat faina,amestecand de jos in sus si torn acest aluat peste primul aluat,apoi coc in cuptorul preincalzit la 180 C, ptr 10 min.

Las sa se raceasca,apoi tai fasii si tapetez o forma de tort cu acest aluat,apoi insiropez.

Mousse capsuni - Hidratez gelatina.

Intr o cratita,pe baie de abur,torn 250 ml frisca( din cele 450 ml)si cand incepe sa fiarba inchid focul si adaug ciocolata tocata.

Separat mixez pe foc,ptr 10 min, capsunile cu zaharul,apoi inchid focul si adauga gelatina,apoi amestec cu crema de frisca si ciocolata.

Las sa se raceasca si amestec usor cu restul de 200 ml frisca batuta in prealabil.

Torn mousse ul in forma de tort peste blat.

Glazura: Topesc ciocolata in frisca pe foc mic,las 5 min la racit,adaug gelatina hidratata,las la racit la temp camerei si apoi torn peste mousse ul de capsuni.

Dau tortul la frigider ptr 2 - 3 ore si apoi ornez cu capsuni,frisca,ciocolata.