Nu mai facusem de multa vreme peste si asta in ciuda faptului ca ne place foarte mult. Asa ca ne-am delectat cu acesta dorada aromata combinata cu ciuperci.

Curatam si spalam bine pestii apoi ii stergem. Crestam pestii cu un cutit ascutit si condimentam cu sare.

Taiem marunt ceapa rosie si o amestecam cu usturoiul pisat, 3-4 linguri de ulei de masline si putina zeama de lamaie.

Ungem bine pestii cu acest amestec si ii asezam pe un platou.

Ungem o tava cu ulei. Asezam in tava ceapa alba taiata julienne apoi ciupercile taiate.

Amestecam apa cu bulionul si o adaugam in tava. Presaram putin cimbru uscat si asezonam. Taiem lamaia felii si le asezam in tava.

Asezam pestii deasupra, turnam vinul in tava si dam la cuptor la foc potrivit 15 minute. Scoatem tava si intorcem pestii apoi mai lasam la cuptor inca 15 minute.

Servim pestele cald alaturi de ciuperci si cartofi natur.