Pregatim pe rand trei blaturi, fiecare din cate trei albusuri batute spuma, trei linguri zahar, trei linguri faina si trei galbenusuri amestecate cu praf de copt.

Dupa ce terminam de copt blaturile, topim o cana cu zahar pana obtinem un sirop dens si omogen.

Punem doua blaturi pe platouri diferite, apoi turnam repede zaharul caramelizat peste ele, il intindem egal si lasam la racit ca sa se intareasca.

Pentru crema punem la fiert 400 ml lapte amestecat cu un galbenus de ou. Dupa ce incepe sa fiarba adaugam 1 cana de zahar, plicurile de zahar vanilat si amestecam continuu.

Separat pregatim 100 ml lapte cu 6 linguri faina, le omogenizam si le adaugam in crema care fierbe.

Cand s-a racit crema punem in ea margarina frecata cu coaja de portocala.

Incepem sa asanblam prajitura astfel: punem prima data un blat cu caramel, peste el crema, apoi celalalt blat cu caramel si iar crema, deasupra vom aranja ultimul blat, peste care vom pune putina crema, daca ne mai ramane si frisca batuta.

Pudram cu cacao, si facem forme cu o furculita.

Pofta buna!!!