Se bat albusurile spuma, se adauga treptat zaharul si la urma nucile macinate. Aceasta compozitie se toarna intr-o tava mare unsa cu unt si tapetata cu hartie pergament. Hartia trebuie si ea unsa bine. Se coace la 180 grade C pentru 30 minute.

Pentru crema se topeste ciocolata in lapte, in care adaugam si zaharul. Se amesteca bine pana se topeste toata ciocolata. Cand s-a racit se amesteca bine cu untul pana obtinem o crema pufoasa. Dupa ce s-a racit si blatul se va taia in doua.

Pe o foaie de hartie sau folie de aluminiu se presara zahar pudra. Se aseaza una din foi (cu partea de sus in jos), se pune crema si se acopera cu cea de-a doua foaie (pe aceasta nu o mai sucim - o punem exact cum este in tava). Se presara zahar pudra si se acopera cu folia de aluminiu. Se preseaza un pic cu mainile si se pune o greutate (eu pun un tocator ceva mai gros).

Se da la rece pana a doua zi, cand se taie dupa bunul plac si se serveste.