am spus ca nu va mai dau de mancare....dar nu am rezistat sa nu va mai servesc o pizza :))))...am vazut reteta la Madi si nu i-am rezistat...ciuperci,piept de pui,paste...preferatele mele....am mai adaugat cate ceva si am adaptat-o dupa gustul meu....este super buna...si calda si rece este la fel de bunaTaiem pieptul de pui in bucati mai mici si il punem la fiert in apa cu sare si piper,pana se inmoaie bine carnea.

Completam cu apa daca este nevoie.

Curatam ceapa si o taiem marunt.

Ardeiul il curatam de samburi si il taiem cubulete.

Punem legumele la calit in putin ulei.

Lasam cateva minute,apoi adaugam ciupercile scurse si stoarse bune,punem si doua polonice de zeama de la carnea care fierbe,saram,piperam si condimentam cu mirodenia.

Mai completam cu zeama de la pui,pe parcurs.

Punem si pasta de tomate.

Scoatem pieptul de pui din supa si pastram zeama.

Taiem pieptul de pui cat mai marunt si il adaugam in compozitia de mai sus,amestecam bine si mai lasam cateva minute,spre sfarsit mai punem 3polonice de zeama.

Oprim focul.

Intre timp fierbem pastele dupa instructiunile de pe punga,apoi le punem la scurs intr-o sita.

Punem pastele si jumatate din cascaval in sosul de carne si ciuperci si amestecam bine.

Separam galbenusurile de albusuri.

Batem albusurile cu un praf de sare pana se intaresc,apoi adaugam galbenusurile si omogenizam.

Turnam compozitia peste paste si amestecam usor.

Mai condimentam daca este cazul.

Ungem o forma mai mare cu unt si tapetam cu pesmet,turnam budinca,presaram restul de cascaval si dam la cuptor aproximativ 60minute,pana se rumeneste frumos deasupra.

Servim atat calda cat si rece.