Topim untul si il lasam sa se raceasca. Eu am folosit visine congelate. Le-am lasat toata noaptea in frigider ca sa se scurga. Puteti sa le lasati si 20 de minute sa se scurga dupa ce s-au decongelat. Intr-un vas trebuie sa punem ouale, fara sa separam galbenusul de albus, zaharul vanilat, zaharul si sarea. Mixam pana cand ouale isi tripleaza volumul. Adaugam untul putin cate putin si mixam la viteza medie. Intr-un bol amestecam faina, cacaoa, praful de copt si le cernem o singura data. Adaugam cate 1 lingura de faina in compozitia de oua si mixam pana se omogenizeaza. Procedam in acest fel pana terminam de incorporat toata faina in compozitia de oua. Trebuie sa obtinem un aluat cu o consistenta mai densa. Acoperim fundul unei tavi cu hartie de copt. Turnam aluatul in tava si il nivelam. Punem deasupra chipsurile de ciocolata iar deasupra chipsurilor punem visinele. Le presam putin. Coacem prajitura in cuptorul preincalzit la 180 grade C, pentru 25-30 de minute. O verificam cu o scobitoare. Se poate servii ca atare sau cu crema de ciocolata, inghetata sau frisca. Este absolut delicioasa!Topim untul si il lasam sa se raceasca. Eu am folosit visine congelate. Le-am lasat toata noaptea in frigider ca sa se scurga. Puteti sa le lasati si 20 de minute sa se scurga dupa ce s-au decongelat. Intr-un vas trebuie sa punem ouale, fara sa separam galbenusul de albus, zaharul vanilat, zaharul si sarea. Mixam pana cand ouale isi tripleaza volumul. Adaugam untul putin cate putin si mixam la viteza medie. Intr-un bol amestecam faina, cacaoa, praful de copt si le cernem o singura data. Adaugam cate 1 lingura de faina in compozitia de oua si mixam pana se omogenizeaza. Procedam in acest fel pana terminam de incorporat toata faina in compozitia de oua. Trebuie sa obtinem un aluat cu o consistenta mai densa. Acoperim fundul unei tavi cu hartie de copt. Turnam aluatul in tava si il nivelam. Punem deasupra chipsurile de ciocolata iar deasupra chipsurilor punem visinele. Le presam putin. Coacem prajitura in cuptorul preincalzit la 180 grade C, pentru 25-30 de minute. O verificam cu o scobitoare. Se poate servii ca atare sau cu crema de ciocolata, inghetata sau frisca. Este absolut delicioasa!