Asa de mare succes a avut checul cu dovleac ca m-am gandit sa-l prepar sub alta infatisare si aroma..

Rezultatul...? PE MASURA ASTEPTARILOR!!Modul de preparare al acestor muffins-uri este identic si la fel cu cel al Checului cu dovleac, diferenta fiind ca la acestea am folosit morcov.http://www.retete/retete/chec-cu-dovleac-reteta-de-post-30867.htmlSe mixeaza bine zaharul si zaharul vanilat cu uleiul,se adauga sucul proaspat de portocala(am folosit eu),morcov ras pe ochiurile cele mai mici ale razatorii,coaja de lamaie si scortisoara dar si nuca macinata- adaugam faina (cat sa iasa un aluat putin mai dens ca cel de chec obisnuit) in care am amestecat praful de copt si bicarbonatul si omogenizam- compozitia o turnam in forme de muffins unse cu ulei si tapetate cu faina sau cu hartiute speciale dam (ATENTIE !! vom umple hartiutele sau formele doar 1/2 din capacitatea lor) dam la cuptor si coacem la temperatura medie pana capata culoare aramie si trec testul scobitorii.