Reteta o am de la o colega educatoare si se numea simplu Rulada foi napolitane. Am facut-o si de Craciun si am facut-o iar zilele astea, in cantitati duble, pentru un eveniment in familie. Eu am numit-o perfecta, pentru ca asa este. Se face usor si este nemaipomenit de buna. Iar pe farfurie, arata grozav. A disparut prima dintre toate celelate bunatati!Crema de biscuiti: O cana zahar se caramelizeaza si se stinge cu 1 cana si jumatate de apa. Se fierbe pana se topeste caramelul. Se ia de pe foc si se pun 300 g biscuiti macinati fin cu robotul sau masina de tocat carne. Se imparte cantitatea in doua si se pune egal peste cele 2 foi de napolitane. Se lucreaza rapid cat e fierbinte, pentru ca desi e foarte groasa, crema se intareste si mai mult.

Crema de lapte praf: Apa, zaharul si margarina se dau in clocot, se iau de pe foc si se adauga 200 g lapte praf, plus 150 g nuca de cocos.

Se imparte si ea in doua si se intinde rapid peste crema de biscuiti, avand grija sa nu apasam tare cu cutitul, pentru a nu strica stratul de biscuiti.

Foile de napolitana se ruleaza strans, avand grija pe cat posibil sa nu le rupem. Oricum, se ruleaza usor, pentru ca foile se inmoaie suficient de la cele doua creme.

Se pastreaza la rece minim 3-4 ore inainte de a o servi, pentru a se putea taia bine. Ea oricum o sa se intareasca bine.

E un deliciu!