Am zis sa va incant si eu cu niste piersicute facute de mine, nu din pom, si decorandu-le mi-am adus aminte de doamna aceea de la Master chef care s-a prezentat cu piersicute la concurs.....eu nu vreau nici un sort.....vreau doar aprecierile voastre. Daca voua va place, eu sunt fericita! Scuzati frunzele....nu am avut de piersic...hihihi!Aluatul:- amestecam zaharul cu uleiul si apa, apoi am adaugat amoniacul stins cu putin otet, esenta sau coaja de portocale...si am amestecat bine- am adaugat si faina pana am obtinut un aluat potrivit- din acest aluat am facut bilute cat o nuca mica pe care le-am pus la copt in tava de la aragaz tapetata cu hartie de copt la distanta de 2 cm una de cealalta deoarece cresc la copt pt 15 min la temp de 190 200C (foc potrivit spre mare)- Ies aproximativ 100 bilute, la mine au iesit doar vreo 70 ca nu am mai avut timp si le-am facut mai mari ....- imediat dupa ce s-au copt si nu mai tarziu ca se intaresc si se farama, se scobesc in partea care a stat pe tava cu ajutorul unui cutit cu varful ascutit si se scoate miezul cat se poate ca sa nu se farame, cu care se va face crema.

Crema:- zaharul se topeste in apa dar nu se fierbe- miezul scos din piersicute se farama, marunteste si se amesteca cu margarina la temperatura camerei, esenta de rom, cacaua si siropul din apa si zahar si se freaca bine pana seobtine o crema spumoasa Se asambleaza umpland golurile din piersicute cu crema si unindu-le cate doua cu partea rotunda in afara.

Cu ajutorul unei pensule mici le colorezi cu rosu folosind colorant alimentar...eu am folosit zeama dupa ce am fiert sfecla rosie si le tavalesti prin zahar tos....eu le-am tavalit prin nuca de cocos.

Si gata piersicutele....

Pofta buna!