Mi-am achizitionat in sfarsit niste vase de ceramica ca de cand asteptam sa fac si eu vestitul sufleu! :)Am dat ciocolata prin razatoare si am separat galbenusurile de albusuri.

Mi-am pregatit vasele de ceramica astfel: le-am uns cu unt si le-am tapetat cu pesmet. Am batut albusurile spuma si le-am lasat deoparte. Am cernut faina si cacoa intr-un vas. Am pus pe focul mic o craticioara cu untul pe care l-am lasat sa se topeasca, dupa care am adaugat faina si cacoa treptat, amestecand continuu pentru a nu face cocoloase. Apoi am turnat laptele putin cate putin amestecand continuu si am lasat pe foc pana s-a ingrosat, apoi am adaugat zaharul. Lasam la racit dupa care adaugam galbenusurile in care am pus esensa si un praf de sare, ciocolata si albusurile batute puma. Am asezat vasele in tava de la aragaz pentru a imi fi mai usor la scos din cuptor. Le-am lasat aproximativ 20 de minute la foc mediu.

Atentie : a nu se deschide usa cuptorului in timpul coacerii pentru ca risam sa ni se lase compozitia! se serveste la 7-8 minute maxim dupa ce le-am scos din cuptor ( racindu-se mai mult se va lasa) putem presara zaha pudra deasupra