Este o reteta marocana din cartea de bucate - Bucataria Lumii- Gordon Ramsay .

Mod de preparare:Intr-o tigaie incingem uleiul si adaugam spanacul si lasam pana se inmoaie.

Se scoate intr-o strecuratoare,se apasa cu o lingura sa indepartam zeama in exces si se usuca cu hartie-prosop.

Tocam marunt spanacul si il punem intr-un bol mare .

Preincalzim cuptorul la 200 de grade.

Sfaramam branza feta peste spanac si adaugam oul,verdeturile tocate,sare si piper .

Lucram cu cate doua foi odata,pastrandu-le pe celelalte acoperite cu un servet de bucatarie,pentru a nu se usca. Ungem cu unt topit prima foaie si apoi o punem si pe a doua peste prima si ungem. Taiem foile pe lung,in doua,punem o lingura de umplutura de branza feta si spanac la capatul dreptunghiului de aluat,lasam o margine de 2 cm. pe ambele parti.

Rulam aluatul peste umplutura cat sa o inchidem,apoi pliati ambele capete si continuati sa rulati,ca si cum ati face o tigareta. Repetati procesul cu celelalte foi.

Dati rulourile la cuptor 20-30 de minute,pana cand devin fragede si rumene.

Sfat : Nu frecati, ca mine, branza cu spanacul, amestecati lejer cele doua ingrediente .

Optional am folosit seminte de susan dupa ce am uns rulourile cu galbenus batut.

Bune-bune!