A vazut fiul meu aceasta reteta intr-o revista si atat a stat de capul meu pana l-am executat. Nu-mi pare rau pentru ca a iesit super bun, racoros, numai bun pe caldura asta. Fata de reteta originala am facut unele mici modificari.

Rulada: Se bat albusurile spuma tare impreuna cu praful de sare apoi zaharul. Se adauga galbenusurile pe rand si la final se pune faina cernuta, amestecand usor de jos in sus.

Se intinde aluatul intr-o tava de aragaztapetata cu hartie de copt si se coace in cuptorul preincalzit la 200 grade timp de 8 minute. Se scoate blatul din tava, se presara deasupra cu faina. Se intoarce blatul si se desprinde hartia de copt. Se unge blatul cu gem de zmeura si se taie in jumatate pe orizontala. Se ruleaza cele doua rulade si se lasa la racit dupa care se taie felii de 1 cm.

Crema: Se bate frisca, se adauga smantana si zaharul si se amesteca bine. Gelatina se inmoaie in sucul din compot. Gelatina se topeste pe foc, se adauga in compozitie si se amesteca rapid.

Intr-un castron adanc cu diametrul de cca 20 cm, tapetat cu folie alimentara, se aseaza feliile de rulada pe fundul si marginile castronului, pastrand cateva si pentru a acoperi crema. Se toarna un sfert din crema, se pun bucati de piersici, din nou crema, piersici, crema. Deasupra se aseaza feliile de rulada pastrate. Se introduce la frigider peste noapte. A doua zi se rastoarna pe un platou si se indeparteaza folia.

O minunatie!