Cotletul il spalam, il tamponam cu un servet de bucatarie si il taiem bucati potrivite. Ceapa o curatam, o tocam, morcovul il curatam, il taiem in doua pe lungime apoi rondele. Ardeiul kapia si cel galben il curatam de seminte si il facem cubulete. Cartofii ii punem sub jetul de apa si ii radem cu un cutit. Intr-o cratita incingem uleiul, rumenim cotletul pe ambele parti. Punem 2 cani de apa si lasam sa fiarba 15-20 de minute, apoi dam drumul legumelor, in afara de cartofi. Dam gust cu sare si piper, acoperim cu un capac si lasam sa fiarba, pana carnea este patrunsa mai bine de jumatate. In acest moment dam drumul cartofilor noi intregi, daca sunt mai mari ii taiati pe jumatate, si cand sunt si acestia patrunsi, turnam sucul de rosii de casa. Daca este nevoie mai adaugati apa, dar calda. O stropim cu vin, mai lasam 4-5 minute, timp in care invartim in ea, iar la final punem mararul verde tocat marunt si tragem tocana de pe foc. Lasam putin sa se racoreasca si servim. Merge perfect cu niste muraturi.

Cotletul il spalam, il tamponam cu un servet de bucatarie si il taiem bucati potrivite. Ceapa o curatam, o tocam, morcovul il curatam, il taiem in doua pe lungime apoi rondele. Ardeiul kapia si cel galben il curatam de seminte si il facem cubulete. Cartofii ii punem sub jetul de apa si ii radem cu un cutit. Intr-o cratita incingem uleiul, rumenim cotletul pe ambele parti. Punem 2 cani de apa si lasam sa fiarba 15-20 de minute, apoi dam drumul legumelor, in afara de cartofi. Dam gust cu sare si piper, acoperim cu un capac si lasam sa fiarba, pana carnea este patrunsa mai bine de jumatate. In acest moment dam drumul cartofilor noi intregi, daca sunt mai mari ii taiati pe jumatate, si cand sunt si acestia patrunsi, turnam sucul de rosii de casa. Daca este nevoie mai adaugati apa, dar calda. O stropim cu vin, mai lasam 4-5 minute, timp in care invartim in ea, iar la final punem mararul verde tocat marunt si tragem tocana de pe foc. Lasam putin sa se racoreasca si servim. Merge perfect cu niste muraturi.