Un tort facut in graba pentru niste pofticiosi de ceva dulce intr-o duminica dupa-masa :)Facem un blat din ingredintele de mai sus. Turnam compozitia intr-o forma de tort tapetata pe fund cu hartie de copt (tava rotunda de 24 cm). Asezam fructele spalate si taiate deasupra blatului si dam la cuptorul incins la 175 grade timp de 30 min.

Scoatem din cuptor si lasam la racit.

Crema: punem pe foc frisca lichida amestecata cu zaharul si luam de pe foc dupa ce fierbe 2-3 minute. Adaugam ciocolata taiata bucati, apoi dupa ce s-a topit ciocolata adaugam si untul bucatele. Amestecam bine pana se topeste si untul si dam la frigider timp de aprox o ora. Amestecam din cand in cand.

Taiem blatul in doua. Partea de sus o asezam jos si o ungem cu crema de ciocolata.

La cealalta parte decupam mijlocul cu un bol. Luam mijlocul si il asezam peste primul strat de ciocolata si ungem de asemenea cu crema. De jur imprejur punem felii de capsuni. Asezam apoi si cercul ramas peste capsuni si ungem tot tortul cu un strat de ciocolata. Deasupra ornam cu capsuni si dam la frigider minim 2-3 ore. Nu e un tort aspectuos pt ca nu am asteptat nici sa se intareasca destul crema de ciocolata inainte de a o folosi si nici dupa ce a fost gata nu a stat la frigider pt ca trebuia taiat rapid :). Dar va asigur ca a fot un tort delicios.