Mixam galbenusurile cu zaharul pana obtinem o crema, adaugam uleiul, apoi faina amestecata cu praful de copt si esenta de rom. Omogenizam si turnam in tava tapetata cu hartie de copt. Albusurile se bat spuma tare, adaugam zaharul si mixam in continuare pana obtinem o bezea lucioasa, Punem uleiul, apoi faina amestecata cu praful de copt si esenta de vanilie. Omogenizam. Peste compozitia galbena din tava, cernem uniform cacaua, apoi turnam albusurile si nivelam. Introducem tava in cuptor, preincalzit la 170 grade, pana se rumeneste frumos, Sa aveti pofta!Mixam galbenusurile cu zaharul pana obtinem o crema, adaugam uleiul, apoi faina amestecata cu praful de copt si esenta de rom. Omogenizam si turnam in tava tapetata cu hartie de copt. Albusurile se bat spuma tare, adaugam zaharul si mixam in continuare pana obtinem o bezea lucioasa, Punem uleiul, apoi faina amestecata cu praful de copt si esenta de vanilie. Omogenizam. Peste compozitia galbena din tava, cernem uniform cacaua, apoi turnam albusurile si nivelam. Introducem tava in cuptor, preincalzit la 170 grade, pana se rumeneste frumos, Sa aveti pofta!