Caramelizam zaharul intr-un vas metalic de 2 l. Avem grija sa nu se inchida prea tare la culoare, devine amarui. Tapetam baza si peretii vasului uniform, invartindu-l cu atentie si-l lasam la racit. Mixam ouale cu zaharul 2-3 minute, adaugam vanilia si coaja de lamaie, apoi turnam laptele. Omogenizam compozitia si o strecuram in vasul cu caramel. Pregatim o tava cu peretii inalti in care asezam vasul cu crema, apoi turnam apa rece pana la jumatatea tavii. Introducem in cuptorul preincalzit la 180 grade, aproximativ 45 minute sau pana ce marginile cremei se desprind de vas. Se lasa sa se raceasca, apoi se da la frigider pentru cateva ore bune. Sa aveti pofta!Caramelizam zaharul intr-un vas metalic de 2 l. Avem grija sa nu se inchida prea tare la culoare, devine amarui. Tapetam baza si peretii vasului uniform, invartindu-l cu atentie si-l lasam la racit. Mixam ouale cu zaharul 2-3 minute, adaugam vanilia si coaja de lamaie, apoi turnam laptele. Omogenizam compozitia si o strecuram in vasul cu caramel. Pregatim o tava cu peretii inalti in care asezam vasul cu crema, apoi turnam apa rece pana la jumatatea tavii. Introducem in cuptorul preincalzit la 180 grade, aproximativ 45 minute sau pana ce marginile cremei se desprind de vas. Se lasa sa se raceasca, apoi se da la frigider pentru cateva ore bune. Sa aveti pofta!