Vara pe calduri mari oala sub presiune este un aliat de nadejde cu ajutorul ei injumatatesti timpii de fierbere . Deci in meniu, supa rapida de vita cu galuste de gris .

Legumele se curata si se spala . Se pune la fiert in oala sub presiune carnea si telina taiata cuburi, morcovii rondele ceapa isi usturoiul [ la care s-au taiat mustatile ] intregi, sare piper si foaia de dafin . Se fixeaza capacul si se fierbe la foc mare pana incepe sa fluiere [5 min], dupa aceasta se da focul la jumatate . La 25 min se pune oala in chiuveta si se lasa apa rece, se ridica butonasul pentru deprsurizare si se scoate capacul . Se pune oala pe foc si se fierb in supa galuste de gris facute din 3 oua . Serviti cu patrunjel proaspat taiat si piper .

Oala sub presiune nu se lasa nesupravegheata . Cititi atent instructiunile de folosire pentru a evita neplacerile ulterioare . Supa limpede de vita este deosebit de gustoasa potrivita si pentru copii, bineinteles fara piper .