Detalii Tort Cu Ciocolata Si Visine
Se amesteca amidonul cu praful de budinca si se dizolva in 3 linguri de lapte. Restul de lapte se incalzeste intr-o craticioara impreuna cu zaharul. Se adauga budinca si se ia de pe foc. Se lasa sa se raceasca si apoi se amesteca cu frisca batuta spuma, branza amestecata cu sucul de portocale si visinele curatate de samburi. Eu am facut portie dubla la crema. Glazura: 4 cioco primola amarui, frisca lichida, 2 linguri alexandrion coniac, 100 ml lapte. Cantitatile nu le stu exact ca eu fac consistenta glazurii dupa ochi. Topesc 3 minute ciocolata cu lapte la micro, apoi amestec repede ca la maioneza, adaug treptat frisca si coniaculSe amesteca amidonul cu praful de budinca si se dizolva in 3 linguri de lapte. Restul de lapte se incalzeste intr-o craticioara impreuna cu zaharul. Se adauga budinca si se ia de pe foc. Se lasa sa se raceasca si apoi se amesteca cu frisca batuta spuma, branza amestecata cu sucul de portocale si visinele curatate de samburi. Eu am facut portie dubla la crema. Glazura: 4 cioco primola amarui, frisca lichida, 2 linguri alexandrion coniac, 100 ml lapte. Cantitatile nu le stu exact ca eu fac consistenta glazurii dupa ochi. Topesc 3 minute ciocolata cu lapte la micro, apoi amestec repede ca la maioneza, adaug treptat frisca si coniacul
Etichete:
oua,
lapte,
faina,
ulei,
branza,
zahar,
fructe,
ciocolata,
retete de craciun si revelion,
visine,
retete vegetariene,
tort