Spalam visinele, le scoatem samburii si le presaram cu 3 linguri de zahar.

Lasam cat timp ne ocupam de aluat.

Se separa galbenusurile de albusuri. Mixam bine galbenusurile cucele 6 linguri de zahar si zaharul vanilat.

Amestecam faina cu praful de copt si o incorporam(lingura cu lingura) in compozitia de mai sus.

Amestecam bine. Separat, albusurile se bat spuma cu zeama de lamaie .

Amestecam cele doua compozitii si adaugam esenta de vanilie. Impartim compozitia in doua si in una din ea se adauga cacao .

Amestecam bine.

Scurgem bine visinile de sucul pe care il lasa(acesta va fi folosit pentru baut).

Ungem o tava de chec cu putin ulei sau unt,o captusim pe interior cu hartie de copt , adaugam compozitia alba, apoi compozitia cu cacao iar deasupra visinele .

Se da la cuptor, la foc mic, circa 15-20 min, (facem testul scobitorii) . Se scoate tava din cuptor si se lasa la racit apoi se taie prajitura si se pudreaza cu zahar pudra.

Pofta buna!