Pentru garnitura Puneti intr-un vas termorezistent ciupercile, ceapa, usturoiul si ardeiul. Condimentati cu sare, piper si boia, dupa gust. Amestecati. Stropiti cu ulei, adaugati vinul si 1 cana supa de legume / apa. Dati la cuptorul incins, pentru cca 45 min, la 190 grade sau pana ce legumele sunt facute. Puneti si restul de supa / apa fierbinte, dati din nou la cuptor si lasati pana ce incepe sa fiarba. Stingeti flacara, adaugati couscous-ul, amestecati si dati din nou la cuptor pana ce couscous-ul este facut si a absorbit aproape toata supa. Potriviti gustul de sare si piper, aromati cu patrunjel / marar tocat, presarati cu untul taiat cubulete si omogenizati. Lasati in cuptor pana ce este absorbit tot lichidul. Pentru snitele Condimentati feliile de carne cu sare si piper, dupa gust. Lasati in asteptare. Fierbeti orezul in apa sarata, conform cu instructiunile de pe ambalaj si cand este facut ( fara ca apa sa fi scazut de tot), transferati-l impreuna cu lichidul ramas, intr-un bol. Pasati orezul cu blenderul vertical pana devine o pasta omogena, apoi lasati la racit. Adaugati oul, coaja rasa de lamaie, condimentati cu sare si piper dupa gust si omogenizati. Treceti carnea prin faina, apoi prin piureul de orez, avand grija ca fiecare bucata sa fie invelita in strat gros si de jur imprejur de pasta de orez. Prajiti in baie de ulei incins, la foc potrivit, pana ce carnea este facuta si crusta se rumeneste frumos, pe ambele parti. Scoateti pe servetele absorbante pentru a indeparta surplusul de ulei. Pastrati la cald. Serviti snitelele alaturi de garnitura si de salata preferata.

Pentru garnitura Puneti intr-un vas termorezistent ciupercile, ceapa, usturoiul si ardeiul. Condimentati cu sare, piper si boia, dupa gust. Amestecati. Stropiti cu ulei, adaugati vinul si 1 cana supa de legume / apa. Dati la cuptorul incins, pentru cca 45 min, la 190 grade sau pana ce legumele sunt facute. Puneti si restul de supa / apa fierbinte, dati din nou la cuptor si lasati pana ce incepe sa fiarba. Stingeti flacara, adaugati couscous-ul, amestecati si dati din nou la cuptor pana ce couscous-ul este facut si a absorbit aproape toata supa. Potriviti gustul de sare si piper, aromati cu patrunjel / marar tocat, presarati cu untul taiat cubulete si omogenizati. Lasati in cuptor pana ce este absorbit tot lichidul. Pentru snitele Condimentati feliile de carne cu sare si piper, dupa gust. Lasati in asteptare. Fierbeti orezul in apa sarata, conform cu instructiunile de pe ambalaj si cand este facut ( fara ca apa sa fi scazut de tot), transferati-l impreuna cu lichidul ramas, intr-un bol. Pasati orezul cu blenderul vertical pana devine o pasta omogena, apoi lasati la racit. Adaugati oul, coaja rasa de lamaie, condimentati cu sare si piper dupa gust si omogenizati. Treceti carnea prin faina, apoi prin piureul de orez, avand grija ca fiecare bucata sa fie invelita in strat gros si de jur imprejur de pasta de orez. Prajiti in baie de ulei incins, la foc potrivit, pana ce carnea este facuta si crusta se rumeneste frumos, pe ambele parti. Scoateti pe servetele absorbante pentru a indeparta surplusul de ulei. Pastrati la cald. Serviti snitelele alaturi de garnitura si de salata preferata.