Adica o mancare asa mai de la tara .

Nu va lasati amagiti de aspectul mai putin estetic,va garantez ca sunt foarte buni.

Cel putin mie imi aduce aminte de de copilarie si de mancarurile pregatite de bunica mea.

Nu erau fitoase,folosea ingrediente obisnuite si la indemana,dar erau facute cu multa dragoste.

Iar m-am asternut la povesti,mai bine sa va spun reteta,ca nici macar nu primesc galbeni pe vorbele astea.

Pentru inceput am pus o hartie de copt pe gratarul aragazului.

Am pus cartofii spalati pe gratar,am pus putin ulei pe fiecare si i-am presarat cu sare grunjoasa.

I-am lasat sa se coaca.

I-am mai intors din cand in cand.

Cand s-au copt i-am scos,i-am lasat sa se raceasca,apoi i-am curatat si i-am taiat cubulete.

Iaurtul l-am amestecat cu ceapa verde si verdeata taiate marunt.

Am pus sare si piper peste cartofi,apoi sosul de iaurt si i-am amestecat usor sa nu se zdrobeasca.

I-am amestecat direct in vasul de ceramica in care i-am pus la cuptor.

Deasupra am razuit cascaval si am pus la cuptor pana cand s-a topit cascavalul si s-a rumenit putin.

Cam atat a durat mancarica mea.

Sigur ca era altceva daca cartofii erau copti in cuptorul bunicii.