Cand am vazut tarta Paulei (Poliana) cu cioco, am lesinat. Eram terminata de pofta :))) asa ca am fost nevoita sa imi revin si sa prestez si eu una :PNumai ca am pus mai multa ciocolata (nu imi ajungea) si zmeura am lasat-o intreaga. Cand am turnat ciocolata, zmeurica frumusica s-a ridicat usor la suprafata.

A iesit o nebunie si pentru ca m-a starnit...trebuie sa ii multumesc Paulei ::))Intr-un bol, amestecam faina cu zaharul, adaugam untul si oul si framantam un aluat. Punem si semintele de vanilie si mai amestecam un pic ca sa se distribuie uniform in aluat. Dam la rece pentru o ora.

Intre timp, punem frisca pe foc si lasam pana aproape sa inceapa sa fiarba. Am adaugat ciocolata rupta bucati si am amestecat pana s-a topit si a devenit cremoasa.

Aluatul se intinde si se asaza intr-o forma de tarta/ copt mai inalta, unsa in prealabil cu unt, ridicand o margine de aluat. Intepam din loc in loc cu furculita si dam la cuptor pentru vreo 20 minute.

Scoatem de la cuptor, lasam sa se raceasca putin.

Zmeura se spala si se lasa la scurs.

Dupa ce s-a racit aluatul, am presarat uniform zmeura proaspata si parfumata si apoi am turnat compozitia de ciocolata. Zmeurica s-a ridicat usor la suprafata, facandu-si drum prin ciocolata cremoasa. O nebunie!Am dat la frigider pentru cateva ore, apoi am servit o portie.la unele portii, m-am jucat si am pus un strat de bezea deasupra