Amestecam drojdia cu 3 linguri de apa claduta si zaharul si lasam sa dospeasca 5 minute.

Separat amestecam restul de apa si uleiul. Intr-un vas mai inalt punem faina, praful de sare, maiaua si uleiul si framantam bine, pana iese un aluat tare, bun de modelat. Acoperim vasul cu o folie alimentara si lasam la loc cald, circa 30 de minute pana isi dubleaza volumul.

Intindem o foaie subtire pe care o taiem in triunghiuri sau dreptunghiuri. Asezam pe fiecare triunghi o bucata de rahat si rulam.

Tapetam o tava de copt cu hartie cerata si punem cornuletele.

Coacem la foc potrivit pana se rumenesc frumos deasupra.

Calde le pudram cu zahar pudra.

Sunt foarte, foarte fragede.

Amestecam drojdia cu 3 linguri de apa claduta si zaharul si lasam sa dospeasca 5 minute.

Separat amestecam restul de apa si uleiul. Intr-un vas mai inalt punem faina, praful de sare, maiaua si uleiul si framantam bine, pana iese un aluat tare, bun de modelat. Acoperim vasul cu o folie alimentara si lasam la loc cald, circa 30 de minute pana isi dubleaza volumul.

Intindem o foaie subtire pe care o taiem in triunghiuri sau dreptunghiuri. Asezam pe fiecare triunghi o bucata de rahat si rulam.

Tapetam o tava de copt cu hartie cerata si punem cornuletele.

Coacem la foc potrivit pana se rumenesc frumos deasupra.

Calde le pudram cu zahar pudra.

Sunt foarte, foarte fragede.

Putem servi cornulete simple,sunt foarte fragede,dar in zilele in care nu tinem post le putem servi alaturi de o cana cu lapte.