Se fierb pastele in apa clocotita cu sare. cand sunt gata, se strecoara, se trec sub un jet de apa rece si se lasa sa se scurga. Dovlecelul se curata de coaja si de seminte apoi se taie feliute. Se pune la calit in uleiul incins si se amesteca din cand in cand. La fel se taie si ardeii si se pun in tigaie. Se sareaza putin si se lasa pana se inmoaie putin legumele. Se pune pasta chilli, se toarna bulionul si se lasa sa dea cateva clocote. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust si se adauga si zaharul. La final se pun pastele, se amesteca bine, se lasa impreuna 2-3 minute dupa care se servesc garnisite cu frunze proaspete de busuioc. Pofta buna!Se fierb pastele in apa clocotita cu sare. cand sunt gata, se strecoara, se trec sub un jet de apa rece si se lasa sa se scurga. Dovlecelul se curata de coaja si de seminte apoi se taie feliute. Se pune la calit in uleiul incins si se amesteca din cand in cand. La fel se taie si ardeii si se pun in tigaie. Se sareaza putin si se lasa pana se inmoaie putin legumele. Se pune pasta chilli, se toarna bulionul si se lasa sa dea cateva clocote. Se condimenteaza cu sare si piper dupa gust si se adauga si zaharul. La final se pun pastele, se amesteca bine, se lasa impreuna 2-3 minute dupa care se servesc garnisite cu frunze proaspete de busuioc. Pofta buna!