Simple, sau cu somon, intr-un sos de chilli condimentat, sunt foarte gustoase!Se toaca marunt varza, se rade morcovul. Ceapa, usturoiul si ghimbirul se dau si ele pe razatoare sau se taie marunt. Dovlecelul se taie pe lung fasii cu cutitul de legume si apoi se taie marunt, la fel si castravetele.

Daca se folosesc ciuperci chinezesti acestea se deshidrateaza in apa( vedeti timpul indicat pe ambalaj) si apoi se taie bucati.

Orezul se fierbe, se pune o cana de orez si doua cani si jumatate de apa, se fierbe pana se avapora apa la foc mic, apoi se sareaza usor dupa gust.

Intr-o tigaie se pune uleiul si se adauga ceapa, usturoiul si ghimbirul, se lasa doua trei minute si se adauga legumele amestecate cu condimentul chinezesc.. Se lasa pe foc mic in jur de 7 minute, Se pune sosul de soia, se amesteca si se sareaza dupa gust.

Se adauga orezul fiert peste legume si se amesteca usor.

Foitele de orez se inmoaie doua trei minute in apa rece apoi se trece la umplerea lor. Adaugam si somon daca dorim peste legume si orez.

Se prajesc pachetelele in ulei ( de cocos), palmier, ulei de masline, ulei de orez, sau se coc pana se rumenesc la cuptor la 200 de grade. Aveti doua variante, alegeti pe cea care va convine.

Sosul se face amestecand o cana de rosii in bulion( Cirio) la blender cu un praf de chilli, un varf de lingurita de bobite de coriandru, un praf de turmeric, usturoi pudra 1/2 lingurita, ( atentie cat doriti sosul de iute), piper si sare daca e nevoie.