O mancare apreciata in familia noastraCeapa, morcovul si telina se curata, se dau pe razatoarea mare si se pun la calit in ulei si putina apa. Pieptul de porc se taie in bucatele, si se dinstuie cu zarzavatul, cca. 10 minute, acoperit, la foc mic. Intre timp varza se taie fideluta (eu am folosit ajutorul din dotare, Robotul cel harnic;) ) Eu nu frec cu sare varza, cum am auzit ca procedeaza unele gospodine, ci o adaug direct la amestecul de carne si zarzavaturi. se asezoneaza de sare, piper, boia, foi de dafin, cimbru si marar, se completeaza cu apa, cat sa acopere varza si se lasa la fiert, neacoperit cca. 30 de minute la foc mediu. Apoi se transfera amestecul de varza, intr-o tava termorezistenta la cuptor, se aseaza artistic carnaciorii de bere. rosiile feliate, o crenguta de marar uscat, si se da la cuptor acoperit cca. 30 de minute. Se serveste fierbinte cu adaos de smantana sau ardei iute dupa gustul fiecaruia. Pofta buna!