Fetitei mele ii plac foarte mult supele,asa ca ii fac destul de des supa de pui...de aceasta data am facut-o cu galuste...foarte gustoasa ;).

Curatam legumele si le punem intr-o oala cu apa (3,5-4 litri apa,eu pun la ochi),pe care o punem pe foc.

Cand incepe sa fiarba punem si carnea de pui.

Lasam sa fiarba la foc mic (luam spuma de cate ori este nevoie) 1 ora si 30 de minute circa.

Dupa 1 ora punem sare si boabe de piper si punem focul mediu.

Cand este gata scurgem supa de pui in alta oala si luam doar o parte din morcovi pe care ii taiem feliute si ii punem in oala cu supa.

Pregatim galustele:batem oul cu putina sare,apoi incorporam grisul,faina si bicarbonatul,ca sa obtinem o compozitie potrivita.

Punem oala cu supa de pui pe foc si cand incepe sa fiarba dam focul mic si punem galustele in oala cu o lingurita si dupa ce le-am pus pe toate le stropim cu apa rece si lasam sa fiarba supa de pui la foc mic 10-13 minute,apoi dam deoparte si punem patrunjelul tocat marunt.

Servim supa de pui calda.inainte de a pune galustele in oala umeziti lingurita in supa de pui fierbinte. dupa cum vedeti galustele sunt pufoase in interior.