tiu ca am intrat in post (la data postarii) dar cum felul prezentat a fost pregatit inainte, cum din lipsa timpului n-am putut posta si cum nu vreau sa mai stau cu ispita (pozele) prin calculator :D am decis sa postez. tiu ca nu toata lumea se impaca cu varza, din varii motive. Mie imi place. Asa ca...

Am tocat trei verze destul de mari (varza scade destul la fiert). Apoi am tocat carnea de porc in cuburi cat de cat egale si am prajit-o cat sa se rumeneasca un pic, asta pentru ca da un gust mai bun verzei.

Intr-o cratita mai mare am pus varza la fiert. Apa am pus cat sa fie indeajuns pana cand varza isi va mai lasa si ea zeama. Am pus sarea si piperul, am adaugat ceapa in felii taiate mai mare. Am ales ceapa rosie pentru ca-mi place si da culoare.

Cum a scazut varza am adaugat si bucatile de carne prajite un pic inainte.

Mararul l-am facut legatura (legat cu ata) si l-am pus la fiert cu toata compozitia. Pe acesta l-am scos cand varza a fost gata.

Spre final am adaugat rosiile cherry intregi pentru a fierbe un pic cu toata compoziia. Finalul a constat in mutarea preparatului intr-un vas de yena si rumenirea la cuptor vreo 10 minute. Desi e post (la data postarii) va doresc pofta buna.