Detalii Conopida cu sos de branza
Nu sunt multi cei ce iubesc conopida,asta pentru ca are un gust fad.
Eu cred insa ca in anumite combinatii poate fi foarte gustoasa,de aceea am preferat sa-i pun un sos cu mai multe feluri de branza,niste carnaciori picanti si s-o condimentez ceva mai mult.
Conopida am desfacut-o buchetele si am fiert-o in apa cu sare.
Carnaciori i-am prajit putin.
Untul l-am topit intr-o tigaie,am adaugat faina,am lasat sa se prajeasca putin,apoi am pus laptele si am amestecat continuu.
Am fiert sosul pana se ingroasa .
Am pus si iaurtul,am condimenteat,apoi am pus si cele trei feluri de branza,telemeaua razuita,iar mozzarella si branza topita bucatele.
La urma si mararul verde.
Mie-mi place mult marar la conopida.
Intr-un vas de ceramica am pus un strat de sos,am asezat conopida si carnaciorii,am acoperit cu sos,am razuit cascaval si parmezan si am pus totul la cuptor pana s-a rumenit frumos. Pofta buna !!!!