Nu sunt multi cei ce iubesc conopida,asta pentru ca are un gust fad.

Eu cred insa ca in anumite combinatii poate fi foarte gustoasa,de aceea am preferat sa-i pun un sos cu mai multe feluri de branza,niste carnaciori picanti si s-o condimentez ceva mai mult.

Conopida am desfacut-o buchetele si am fiert-o in apa cu sare.

Carnaciori i-am prajit putin.

Untul l-am topit intr-o tigaie,am adaugat faina,am lasat sa se prajeasca putin,apoi am pus laptele si am amestecat continuu.

Am fiert sosul pana se ingroasa .

Am pus si iaurtul,am condimenteat,apoi am pus si cele trei feluri de branza,telemeaua razuita,iar mozzarella si branza topita bucatele.

La urma si mararul verde.

Mie-mi place mult marar la conopida.

Intr-un vas de ceramica am pus un strat de sos,am asezat conopida si carnaciorii,am acoperit cu sos,am razuit cascaval si parmezan si am pus totul la cuptor pana s-a rumenit frumos. Pofta buna !!!!