O supa traditionala de aici..cu puternic gust de fructe de mare...

In apa se pune la fiert pestele cu o ceapa, praz, coriandru si morcov- taiate rondele . Adaugam si carapacele de la creveti daca avem, cu capete cu tot -astea ii dau o savoare deosebita; daca nu avem adaugam un cub de supa de fructe de mare. Cand pestele e fiert se scoate si se taie cubulete. Se pune deoparte dar pastram apa.

Intr-o oala punem ulei de masline si calim usor legumele: morcovii, ceapa, cartofii, usturoiul, si rosiile decojite- toate taiate in bucati mai mari; adaugam apa de la peste cat sa acopere legumele. Punem sare, piper. Cand legumele s-.au inmuiat foarte bine se mixeaza cu blenderul. Adaugam la supa crema pestele maruntit si crevetii decorticati. Pentru decor servim cu coriandru si un crevete intreg -flambat in putin ulei de masline si whisky (atentie la flacara)