E, da! Stiu, nu-i Pastele! Dar din anumite motive, de mai toata lumea stiute ;), la mine treaba cu drobu este aproape lunar! De fiecare data intr-o alta varianta :)Ceapa am tocat-o marunt si am calit-o in putin ulei, lasand-o pana s-a inmuiat. Am dat deoparte cratita. Prapurele l-am spalat bine, apoi l-am lasat in apa rece cu otet pana am pregatit compozitia.

Oragenel si bucatile de carne de miel le-am pus la fiert impreuna cu o lingurita de sare de mare, cateva boabe de piper si frunzele de dafin. Am spumat mereu, iar cand au fost gata (cca jumatate de ora) le-am scurs de apa si le-am lasat sa se raceasca.

Bucatile de carne fiarta si organe, le-am dat prin masina de tocat, impreuna cu cateii de usturoi, apoi am adaugat ceapa calita. Am amestecat bine.

Am adaugat verdeata tocata marunt, cele 3 oua, iar la urma cele 2 linguri de untura de porc (sau seu de oaie, dar nu aveam in momentul ala), obtinand astfel o compozitie bine legata.

Am limpezit in mai multe ape prapurele, apoi l-am intins intr-o tava unsa cu putin ulei. Am adaugat compozitia, am nivelat bine, si am acoperit cu restul de prapure. Am dat la cuptor ptr cca 1 ora.

Delicios a iesit!!!