Pe Ramona o stiu de ceva timp. Conexiunea dintre noi a fost perfecta de la primele conversatii. Parca ne stiam de+o viata!Eu apreciez enorm munca si daruirea ei, ea sinceritatea si simplitatea mea. Bunatati din natura e un brand curat si pur de care Ramona se ocupa, de care m-am bucurat nu o data, si va doresc si voua s-aveti parte sa gustati din bunatatile pline de culoare, fara ingrasaminte chimice si insecticide.

Mixeaza ouale impreuna cu zaharul pana obtii o crema fina, lucioasa.

Adauga uleiul in fir subtire mixand in continuare.

Adauga iaurtul, sarea, coaja de lamaie si sucul de la jumatate de lamaie. Mixeaza bine adaugand apoi faina cernuta amestecata cu praful de copt.

Trebuie sa obtii o compozitie grosuta pe care o repartizezi cu lingura in tava in care ai pregatit forme de hartie pentru briose.

Umple cam 2/3 din inaltimea formei.

Aseaza tava in cuptorul preincalzit si coace briosele la 160-165 grade pentru 30-35 minute. Trebuie sa capete o culoare frumoasa si sa fie coapte bine. Testeaza cu o scobitoare.

Fie le pudrezi cu zahar, fie le glazurezi cu ciocolata.

Eu am facut 12 cu visine si 12 fara.

Reteta este preluata de la user Pocahontas de pe retete.