O masa delicioasa pentru pranz - pui cu smantana si legume.

Preparare pui cu smantana.

Puiul se fierba pana incepe sa se desprinda de pe oase. Se scoate din oala si se lasa sa se raceasca..

Intre timp curatam legumele si le tocam. Le punem la calit in 5 linguri de ulei la foc iute aproximativ 5 minute.

Se scoate carnea de pe pui si se pune si ea in tigaie alaturi de legume. Punem o cana de apa si lasam sa fiarba pana legumele sunt patrunse bine si sosul scade. Asezonam cu sare si piper.

Curatam cateii de usturoi si ii tocam marunt. II adaugam peste legume si pui in tigaie. Tot acum punem si smantana si lasam sa fiarba pana sosul de pui cu smantana e bine legat.

In fiecare portie de pui cu smantana se adauga patrunjel verde, tocat, la servire.mie imi place sa pun in mancarea de pui cu smantana si marar verde tocat inainte de a potrivi gustul de sare (mararul accentueaza gustul sarat)