Stiu ca nu se compara osanza cu untura, dar in cazul in care nu aveti osanza, untura este o solutie mult mai buna decat untul ;) Osanza la temperatura camerei se amesteca bine cu zaharul. Drojdia se amesteca cu laptele caldut si se toarna peste osanza. Adaugam sare, zaharul vanilat si esenta de vanilie. Amestecam bine. Adaugam faina cernuta in pealabil si framantam bine un aluat potrivit de tare. Se pune in folie alimentare sa se da la frigider o ora. Pe o planseta se intinde aluatul si se taie in patratele cu latura de 5 cm. In fiecare patratel punem cate o bucatica de marmelada (eu am avut marmelada cumparata si era asa tare ca se putea taia cu un cutit). Se ruleaza si se da forma de cornulet. Se pun intr-o tava - nu este nevoie sa fie unsa. Se dau la cuptor pentru 15-18 minute la 180 grade C. Se tavalesc prin zahar pudra imediat ce se scot din cuptor.