Se pune faina nuca si praful de sare intr-un castron. Apoi batem bine oul si il amestecam cu putin lapte si il turnam si pe el peste faina. Incepem sa turnam cate putin lapte in castron si amestecam bine cu telul sa nu faca cocoloase pana ajungem la compozitia de clatite. Se incinge o tigaie se unge cu ulei si se toarna cate putina compozitie si se fac clatitele. Se umplu cu crema finetti se impaturesc si deasupra se pune inghetata de preferabil de fructe ca e mai racoroasa.

Se pune faina nuca si praful de sare intr-un castron. Apoi batem bine oul si il amestecam cu putin lapte si il turnam si pe el peste faina. Incepem sa turnam cate putin lapte in castron si amestecam bine cu telul sa nu faca cocoloase pana ajungem la compozitia de clatite. Se incinge o tigaie se unge cu ulei si se toarna cate putina compozitie si se fac clatitele. Se umplu cu crema finetti se impaturesc si deasupra se pune inghetata de preferabil de fructe ca e mai racoroasa.