Se incalzeste laptele,se dizolva drojdia si se amesteca cu 2-3 linguri de faina.

Lasam sa cresca la loc cald.

Frecam spuma 3 galbenusuri cu zaharul si sarea,se amesteca cu drojdia dospita in lapte,coaja de lamaie,smantana,faina si vanilia.

Se framanta aluatul timp de 20 de minute adaugand putin cate putin ulei.

Se lasa sa creasca timp de o ora.

Pentru a prepara umplutura,branza de vaci se amesteca cu galbenusurile,cu smantana zahar si punem si stafide.

Dupa ce aluatul a crescut se intinde o foaie cam de 5 mm grosime.

Se taie patratele de circa 8/8 mm,care se umplu.

Se aduna colturile opuse unul peste altul si se ung cu galbenus de ou pentru ca sa nu se dezlipeasca si le asezam intr-o tava unsa.

Placintele le ungem pe deasupra cu galbenus batut cu zahar.

Se coc timp de 10 minute la 180 grade,dupa care se continua coptul la 160 grade.

La final cand se termina de copt se presara cu zahar vanilat.

Pofta buna!