Tocmai la reteta cu nr 100 am facut mincarea in colaborare cu sotul...nu ca ar fi fost o placere pt el, nu-i place sa stea in bucatarie, dar de nevoie vine...asa ca sper sa va placa colaborarea noastra.

Carnea o spalam si o tamponam cu prosop de bucatarie de firtie, o condimentam cu sare,piper, boia afumata si citiva stropi ulei de masline si o frecam bine sa intre condimentele in carne. Asezam carnea intr-o tava termorezistenta, punem un paharel de vin alb si frunzulite de cimbru proaspat peste carne. Dam la cuptorul incins la 180 gr pt 30-40 minute, pina carnea este patrunsa si are o culoare aramie. Cind este gata purnam putina miere peste carne, punem o folie de aluminiu peste tava si lasam carnea in cuptorul fierbinte,dar focul sa fie stins.

Pt cus-cus: fierbem cus-cusul conform instructiunilor de pe ambalaj. Punem o tigaie pe foc cu 2 linguri ulei de masline, adaugam ceapa verde taiata feliute,feliutele de ardei iute(puteti sa puneti mai mult ardei iute), lasam 1 minut, adaugam condimentele 5 arome si mai lasam 1 minut. Punem cus-cusul fiert al dente, condimentam cu sare si piper, adaugam rosiile cherry taiate in jumatati si patrunjelul tocat. Amestecam si mai lasam la foc iute 1-2 minute. Servim carnea de pui cu o portie de cus-cus si cu sosul lasat de friptura.

Pofta buna!!!