Un fel doi, de mancare, foarte apreciat in familia noastra!Feliile de paine se pun la inmuiat in apa rece, cca. 3 minute. Se amesteca energic cele doua feluri de carne, pana se omogenizeaza. Apoi se asezoneaza de sare, piper, boia, usturoi. Se adauga ouale, painea stoarsa, faina, verdeturile tocate marunt si se amesteca bine pana se inglobeaza toate ingredientele. Se formeza chiftelute, care se prajesc in ulei incinsIntre timp se pune la fiert ketchup-ul ( vezi reteta aici: http://www.retete/retete/ketchup-panacris-2-36567.html), se adauga foaia de dafin si chiftelutele, se mai lasa la fiert cca. 10 minute la foc mediu, neacoperit, pana se impreuna gusturile.

Se servesc alaturi de galuste de cartofi, cartofi natur sau piure dupa gustul fiecaruia.

Pofta buna!ketchup-ul se poate inlocui cu bulion aromat( bulion, sare, piper, cimbru, zahar, otet sau zeama de lamaie!)