Initial vroiam sa fac prajitura O noapte la Venetia pe care o vazusem la Miha dar am constatat ca nu am suficiente oua si nici unt asa ca am facut o praji cu ce am avut prin casa...:)Pentru blatul alb mixam albusurile cu un praf de sare,apoi adaugam zaharul si mixam pana devine o bezea tare.

Adaugam nuca de cocos si faina si punem blatul intr-o tava (30/20) tapetata cu hartie de copt.

Pentru blatul de cacao separam albusurile de galbenusuri.

Albusurile le batem spuma tare cu un praf de sare,apoi adaugam zaharul si mixam pana se topeste bine zaharul.

Adaugam uleiul,galbenusurile si faina amestecata cu praful de copt si cacaua cernute in prealabil.

Il adaugam peste blatul de cocos si nivelam bine.

Introducem tava in cuptorul preincalzit pana trece testul scobitorii.

Pentru crema frecam galbenusurile cu zaharul,adaugam amidonul si laptele si punem amestecul pe foc mic amestecand continuu pana se ingroasa.

Lasam la racit.

Budinca racita o mixam bine apoi adaugam treptat frisca si mixam pana devine cremoasa.

Insiropam blatul cu 1/2 din sirop apoi punem crema si nivelam bine.

Adaugam biscuitii insiropati si ei in prealabil apoi acoperim prajitura cu glazura de ciocolata si ciocolata alba rasa.

Se lasa la rece pentru minim 3-4 ore.